Mijn verschillende diensten

Al mijn diensten zijn op jouw wensen afgestemd

Ik help jou om het beste uit je hond te halen, passend bij jouw wensen en doelen. Met oog voor jou, je hond, jullie gezinssituatie en altijd op een manier waarbij samenwerking en plezier voorop staan. Ik werk met positieve trainingsmethodes, waarbij ik naar het gehele plaatje kijk.

Waar ik voor sta met Snoekdogs

Maatwerk

Iedere hond, ieder mens en iedere situatie is uniek. Ik geloof in een op maat gemaakte aanpak. Zodat je leert wat voor jou van toepassing is. Elk traject stellen we samen op basis van de behoeftes van jou en je hond.

Positieve training

Ik werk met hondvriendelijke trainingsmethodes en ga altijd op zoek naar de meest prettige manier van trainen, voor hond én eigenaar. Plezier vind ik heel belangrijk.

Kijken naar het geheel

Veel gedragsproblemen komen voort uit lichamelijke ongemakken. Alles is met elkaar verbonden, waarbij lichaam en geest in balans moeten zijn voor een optimale gezondheid.

Twijfel je nog of iets geschikt is voor jouw hond? Of heb je nog vragen? Stuur me dan een berichtje!

Gratis e-book met oefeningen

Gratis lichaamsbewustzijn oefeningen voor je hond!

Veel honden vergeten dat ze 4 poten hebben die ze afzonderlijk kunnen gebruiken. Ze zijn druk met de omgeving, maar vergeten te voelen wat hun lijf ze vertelt. 
Wil jij het lichaamsbewustzijn van je hond verbeteren? En zo blessures voorkomen? Download dan mijn gratis e-book met 3 leuke oefeningen om samen met je hond te doen!